Családbarát szállás a Bakonyban

2015/09/24. - írta: CsíkosNapernyő

Egy hely, ahol a tulajdonos nagymamaként lesi a gyerekek kívánságait!

A Mom With Five bloggerétől kaptam levelet, aki egy remek, családbarát szálláshelyet szeretne ajánlani nektek a Bakonyban. Ha fontos a nyugalom, jó levegő, és a barátságos, családias hangulat, akkor irány Magyarpolány, és a Király-ház!

Forrás: http://www.kiralyhaz.info.hu

Ha valaki barátságos, komfortos, családbarát szállásra vágyik gyönyörű, festői környezetben, annak jó szívvel ajánlom a Magyarpolányban található Király-házat. A felújított, nagyon szépen rendben tartott szálláshelyen minden együtt van, ami egy pihentető családi nyaraláshoz szükséges. Tágas, jó elrendezésű, kellően felszerelt apartman, hatalmas kert (két barátságos, szelíd tacskóval), a vendégek igényeit maximálisan figyelembe vevő és kiszolgáló tulajdonos, aki a gyerekeink minden felmerülő kívánságát olyan természetességgel teljesítette, mintha csak a nagymamájuk lett volna.

Forrás: http://www.kiralyhaz.info.hu

A kétszintes apartmanban három nagyméretű szoba található, mindegyik pótágyazható. Mi kisgyerekkel utaztunk, ezért kértünk és kaptunk is gyerekágyat. Külön jó pont, hogy minden szobához külön fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, vécével, így egy népes(ebb) társaság esetén sem kell várakozni egymásra a fürdőszoba előtt.

Az étkezés is a mi igényeink szerint alakult: félpanzió mellett teljes ellátásra is van lehetőség előre megbeszélt menüsor alapján, ami a helyszínen változtatható, ha úgy alakul. A házias ízekről akkor sem kellett lemondani, amikor túrabakancsot öltöttünk, hogy felfedezzük a Bakony szépségeit, mert Ili néni ilyen esetekben szendvicsekkel pakolta fel a társaságot meleg ebéd helyett és mire visszaértünk, addigra pedig meleg étellel várta a megfáradt csapatot.

Forrás: http://www.kiralyhaz.info.hu

Nagy pozitívuma a Király-háznak, hogy az apartmant nagyobb család vagy társaság teljes egészében is kibérelheti, így senkivel sem kell osztozni a pihenés ideje alatt.

A ház közvetlen közelében a gyerekeknek van játszótér, a faluban található a híres Kálvária-domb, amit már csak a kilátásért is érdemes felkeresni, a közelben fekvő Ajkán csudaklassz, csúszdás, gyerekbarát strand, a Bakonyban pedig számtalan felfedezésre váró túraútvonallal várja az utazókat.

Email: kiralyneili@freemail.hu
Telefon: 20/546-28-24
Postacím: 8449, Magyarpolány, Sallai u. 6.
Web: http://www.kiralyhaz.info.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kiralyhaz

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csikosnapernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr197818628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása