Pirog? Da! - Erre nem mondhatsz nemet!

2015/09/23. - írta: CsíkosNapernyő

Teszteltük a Pirog-Da!-t.

Ha vonzódsz a délszláv, és az orosz ízekhez, akkor a Pirog-Da!-t neked találták ki! Egy kellemesen meleg, őszi napon teszteltük le a Pirog-Da!-t, a heti nagybevásárlással egybekötve.

 Pirog (Forrás: http://www.pirog-da.hu)

A büfé, a 15. kerületben, az Erdőkerülő útnál fekvő Lidl parkolójában hívogat, hogy megkóstolj párat a névadó édes vagy sós pirogokból, vagy a tekintélyes méretű Balkán Burgerből. Ha elrettent, hogy viszonylag sokat kell utazni, van egy jó hírem, hamarosan az Örshöz közel, a Gépmadár utcában nyit a második Pirog-Da!

 Édes pirog (Forrás: http://www.pirog-da.hu)

A választék bőséges, az árak nagyon barátiak, az édes pirogok 270-290Ft, míg a sósak 360-400Ft között mozognak, már kettővel degeszre eheted magad. Persze, van itt más is, ha nagyobb étkű vagy, pl. balkán burger (persze ebből is több féle), 750-től, vagy csevap és pljeskavica tál 1250-ért.

A kínálatban visszaköszönnek a klasszikus strandos ételek is, mint a hot-dog, vagy a lángos. Ide, tuti, hogy nem fogyókúrázni jársz majd, bár a srácok erre is gondoltak, a kínálatot joghurtos saláta és a juhtúrós csirkesaláta teszi teljessé.

Mi a pirogok közül cárra és a babos-baconosre neveztünk be, és nem bántuk meg. Nem kellett túl sokat várnunk, épp egy szerencsés időszakot fogtunk ki, senki nem rendelt előttünk, amíg vártunk, azonban már megérkeztek a következő vendégek is.

Balkán burger (Forrás: http://www.pirog-da.hu)

Finom meleg, töltelékkel gazdagon megpakolt pirogokat kaptunk, engem a lángosra emlékeztető tésztába bugyolálva, pont jól átsütve. Nem szeretem, ha valami túl zsíros, vagy olajos, de a tészta nyomokban sem volt az, ellenben kétség sem fért hozzá, hogy friss alapanyagokból készült, nem holmi fagyasztott, gyorsan kisütött cuccot kaptunk.

Elfogultnak tűnhetek, de nem alaptalan a lelkesedésem, baráti árért kulináris élményt kaptunk, nem valami műkaját, ami után fél óra múlva újra éhes leszel. Győződj meg róla magad is, hétfőtől-péntekig reggel 10 és este 9, szombaton 11-20 között várnak Budapest legjobb pirogjai.

Szerző: Csíkos Napernyős

Nyitva tartás:

H-P: 10-21
Szo: 11-20

Elérhetőségek:

Telefon: +3670-650-5663
E-mail: info@pirog-da.hu
Cím: 1157 Bp. Erdőkerülő utca 36. (Lidl parkoló)
Web: http://www.pirog-da.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pirogda.bufe

Szállás és étterem értékelés a te tolladból. Csalódtál, vagy kellemes élményekkel távoztál? Oszd meg mindenkivel!

Küldd el bátran jó vagy rossz tapasztalataidat, a csikosnapernyoblog@gmail.com-ra, a beküldött írás megjelentetésének egyetlen feltétele, hogy mellőzd a vulgáris stílust.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csikosnapernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr437813802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása